Plexus Advokater Advokathus

Om Plexus Advokater

Plexus Advokater er et specialiseret advokathus med et stærkt fokus på mindre og mellemstore virksomheder, landbrug og private

Plexus Advokater lægger vægt på at være i øjenhøjde med vores kunder, og vi har et stærkt fokus på at yde højt kvalificeret rådgivning med individuelle løsninger, som tager hensyn til både de praktiske og juridiske aspekter.

Tilgængelighed og høj service er et must, og vi kommer gerne på besøg hos dig eller din virksomhed, hvis det passer dig bedre end et møde her på kontoret.

Solid rådgivning og god jordforbindelse er en del af vores DNA. Vi har nemlig trådt vores barnesko i den sjællandske muld, hvor vi gennem mange år har arbejdet med de særlige juridiske problemstillinger, som landmænd oplever.

Kontakt os, når du har  brug for juridisk assistance. For os er det en selvfølge, at forholdet mellem os og vores kunder bygger på gensidig fortrolighed og integritet.

Lidt formelt om Plexus Advokater
Advokater ApS har en række advokater, som alle er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og en del af Advokatsamfundet.

Alle advokater hos Plexus Advokater ApS er omfattet af firmaets ansvarsforsikring og garantiordning tegnet hos CNA Insurance Company Limited.

​Plexus Advokater anvender ikke aftaleklausuler om lovvalg og / eller værneting.

Persondata politik, se her.


Vi har fokus på dig og din virksomhed. Du må gerne invitere os til en rundvisning.

Plexus Advokater Erhvervsrådgivning

Et besøg på dit landbrug siger ofte mere end mange ord. Vi kigger gerne forbi.

Plexus Advokater Landbrugsrådgivning